top of page
Triangel.jpg

Triangelskylt

Effektiv reklam i händelsernas centrum.

Triangelskylten, eller "Tobleronen" som vi också kallar den, är en reklamlösning som tagits fram på senare tid, & blivit populär över hela landet. Triangelskylten är en extra reklamplats bakom mål som syns väl i TV-kameran, men den passar lika bra på kortsida som långsida.

Idrottsreklam var först i Sverige med att införa triangelskylten på fotbollsmatcher, och kan idag ses på många arenor i Allsvenskan, samt på alla arenor i OBOS Damallsvenskan!

Triangel Frienda.jpg
tele2arena4.jpg
P2290075.JPG

Special-anpassad reklam

"Finnas - men utan att skymma"
 

Triangeln inverkar inte på övrig reklam sett från huvudkameran. Smart placerad syns den i sändning vid varje målchans och mål.
Vi specialanpassar både höjd och bredd till era önskemål eller arenalösning. Sponsorexponeringen printas alltid från två håll, så man både ser reklamen fram- och bakifrån.

Nya kreativa exponeringsytor.

Triangelskylten är en extra reklamplats bakom mål som syns väl i TV-kameran, men den passar lika bra på kortsida som långsida.

Här finns möjlighet att sälja in nya reklamytor - då triangeln är mjuk och ofarlig för utövarna, och kan med det placeras i direkt anslutning till planen.

Idrottsreklam var först i Sverige med att införa triangelskylten på fotbollsmatcher, och kan idag ses på många arenor i Allsvenskan, samt
på alla arenor i OBOS Damallsvenskan!

Triangel live.jpg

"Sveriges starkaste man" i Solnahallen, direktsänt i SVT

Trianglar TYNGRE Sveriges starkaste man 2018.jpg
bottom of page