top of page
Plattan outdoor 20190527.jpg

Skyltreklam

Skyltreklam är den vanligaste och mest traditionella formen av exponering för klubbar och sponsorer. Fasta reklambudskap ger träffsäker exponering både för publik och
TV-tittare.

Idrottsreklam har själva designat och tagit fram skyltlösningar som passar alla slags tävlingar och evenemang, där vår stående skyltreklam med banderoll & Plattan Outdoor är mest populär. Då vi ofta jobbar mot arenor med andra evenemang än sport, är det viktigt att använda smidiga & snabba lösningar för upp- och nedmontering.

stafetten filip.jpg
Outdoorstativ Special 4.jpg

EXL Staket

Reklambanderoll för sportarenor, event och tv-sända evenemang, med 1 till 6 meters bredd. Med EXL Staket exponerar du ditt budskap dubbelsidigt, såväl mot publik som tv-kameror samtidigt. Upprättstående reklambanderoller ökar synbarheten på ditt budskap och minimerar reflexer från sol och stark strålkastarbelysning.

EXL Staket är ett dubbelsidig & portabelt reklamstativ konstruerat av styva glasfiberrör som har låg vikt & är okänsligt för kyla och kemikalier. Med mjuka hörn & kopplingar är de funktionella och säkra ur skadesynpunkt om avstånd mellan utövare och reklambanderoller är begränsad.

För stabilitet har extra vikter placerats i reklamstativets fötter, vilka finns i varianter anpassat både för inom- och utomhusbruk.

Stående reklam med banderoll

Snyggt effektivt och dubbelsidig exponering. Plattan är vår egna design som underlättar byggnation och hantering.
Plattan Outdoor medger dubbelsidig exponering. Detta ger nya ekonomiska möjligheter för klubbar och rättighetsinnehavare.
Tack vare den upprättstående skylten får man tydligare exponering oavsett det gäller visuellt för publik, media eller vid fotografering, samt 
minimerar reflexer från sol och stark strålkastarbelysning.

EXL Staket 600_edited.png

EXL Arena

EXL Arena_edited.png

Stabil banderollsarg med dubbelsidigt tryck för både utomhus- och inomhusbruk.
EXL Arena är populär som banderollställning på friidrott, basketarenor och golftävlingar, men även för temporära exponeringar vid butiker & inför event när du behöver ett banderollstativ som går snabbt att fälla ihop. Hanteringen är enkel:
vik ut, ställ upp - klart! Lika snabbt fälls det ihop till ett platt paket.

Enkelheten har gjort EXL Arena till en favorit för eventarrangörer och idrottsföreningar. EXL Arena finns i två varianter: inomhus samt utomhus, där den sistnämnda har inbyggda vikter i varje hörn för ökad stabilitet.

bottom of page