IDE´
TEKNIK
SUPPORT
SPONSORSKAP


VAD KAN VI TILLFÖRA ER?

Vi får bitarna på plats

 

I både stort som smått kan vi alltid bistå med idéer kring arenareklam, genomförande, alternativa reklamplatser och systemlösningar för maximal exponering. Ta gärna en kontakt med oss redan under planeringsstadiet.

Min kanal
Titta nu

Expoteknik

 

Vi arbetar naturligtvis både analogt och digitalt. Valet av exponeringsmetod beror på såväl ekonomi, som fysiska förutsättningar. I vår portfölj har vi allt från smarta skyltlösningar, maskinella bildväxlarsystem till de senaste digitala LED skärmarna.

Expokatalog

 

44 sidor med displaysystem, portabla monterväggar, diskar, Roll-Ups, Ljusväggar, skyltlösningar och allt du kan behöva till ett event, mässa eller för en butiksexponering.
Ett brett utbud med tillverkning i Sverige. En garant för miljöriktig hantering och snabba punktliga leveranser!
Klicka på bilden nedan för att ladda hem katalogen som PDF (c:a 15 Mb)

 
Katalog_2.png

Support och genomförande

 

Vi kan bistå med kunskap och vara Er behjälpliga från start till mål. Detta kan gälla hantering av original, skapande av animationer för LED, kontakt med sponsorer o.s.v. Därtill kan vi sköta leveranser, upp - nedmontering av material uthyrning samt personal på plats under hela eventet.

Sponsorskap

 

Har ditt arrangemang mediaexponering i t.ex riks TV kan vi eller några av våra mediapartners vara intresserad att se över ett sponsorskap av Ert event. Alternativt om det rör sig om ett flerårigt samarbete så ser vi även över vad vi kan bistå med som sponsor. Iidag är t.ex. Idrottsreklam såväl leverantör som officiell sponsor och reklamköpare hos både Djurgårdens IF som Hammarby Fotboll. Ett naturligt win - win förhållande till gagn för båda parter.