Produkter      Tjänster      Kontakt       News      Hem  

Uppdaterad: 2009-02-01   

 
         
  Positiva egenskaper och omdömen!

Sällan har det varit så roligt att få genomföra en ny kreativt lösning på arenareklam som just på Söderstadion.

Intressenterna till förbättring var många. Bättre exponering, lättare att flytta, anpassat till Söderstadions lite svåra miljö med låga bildväxlare och en stor marktäckning som inskränkte på ytan.

Nyckeln till en bra lösning var en tidig kontakt. Vårt första besök var i januari och redan efter det hade vi basfakta för att kunna anpassa förslaget efter behov.


Test och kontroll av kameravinklar, respektive vy från publik utfördes i februari. Med tidigare grundfakta så behövdes ingen mer utprovning då allt gick enligt plan.

Totalansvar
Väl klara med system och lösning så presenterades en totallösning med såväl sponsorkontakt, originalhantering, produktion, leverans samt upp- nedmontering vid varje hemmamatch. Tidigare kontakter som Hammarby önskade ha fortsatt samarbete med engagerades som underentreprenörer för att skapa en kontakt för helheten.Lätthanterligt
Det nya skyltsystemet är i sektioner om 600x70cm. Höjden är anpassad för att inte störa de fasta bildväxlarna och genom att skyltarna är stående så ger de ändå tydligare exponering än tidigare lutande dito. Då skyltarna har en mycket låg viktpunkt så blir även totalvikten en bråkdel av tidigare träfiberskyltar. Härigenom sparas drygt 2 timmars arbete för fram och bortplockning av reklamen, varje match.Dubbelsidigt
Varje skylt har en banderollhuva med tryck, trädd över stativet. Därmed exponeras budskap både mot Tv-sidan (planen) samt mot publik. En möjlighet till bättre sponsorintäkter.

       
Även bollhållarna är det enkla EXL systemet med en huva, naturligtvis anpassad till samma höjd som övriga skyltar.

 

EXL Staket.

Låg vikt, tålig, & enkel.

EXL Staket är en tålig glasfiber ram med kopplingar i PP.
Till ramen fäster man fotstöd i anpassade storlekar utifrån användningsområde. dessa  innehåller solida vikter för god stabilitet.EXL Staket finns i varierande längder 500 & 600cm modellen är delbara.Sätt samman ramen och tryck fast den i stödfötterna. All montering sker utan verktyg.Budskapet är trykt på kraftig banderoll sydd som en huva.
Denna träs över ställningen.
Klart!
Miljötryck.

En Stylus Pro GS6000 printer
har använts för tryck av banderollerna. Den använder det nya bläcket UltraChrome GS som skriver ut med större färgrymd, högre upplösning och kvalitet än marknadens befintliga solventskrivare. Skrivaren är skapad för att ta fram skyltar för användning inomhus eller utomhus.En viktig detalj är att det nya UltraChrome GS-bläcket inte sprider skadliga flyktiga organiska ämnen i luften, så kallade VOC – Volatile Organic Compounds. (föroreningar i luft från olika typer av maskiner). Det nya bläcket är det första solventliknande bläcket som får säljas utan varnings-symboler.

   
         
      www.idrottsreklam.se  © 2009  

info@idrottsreklam.se